browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Підйом на гору Острий якось весною

Posted by on 26.07.2020

31 березня 2019. В сучасному ритмі життя часом дуже хочеться втекти від метушні, піднятись вище всієї буденної рутини, побути наодинці з природою. Так ми і зробили з друзями одного недільного весняного дня, піднявшись на гору Острий поблизу Косова на Прикарпатті.

Висота гори 584 метри, а сам підйом зайняв приблизно півгодини. Загалом на гору можна потрапити різними маршрутами. Є дорога, яка потім переходить в затоптану стежку. По ній можна піднятися навіть на велосипеді або ж на мотоциклі. Але ми наверх вирішили піти лісом. Тому після рішучого старту ближче до вершини трохи стомилися, бо прийшлося дертися, чіпляючись за коріння повалених дерев або ж за гілки.

З вершини відкрився неймовірний краєвид на місто Косів та околиці, також на сусідні села. Це неабияк потішило нас і ніхто не пожалкував про витрачену енергію на підйом. Було приємно спостерігати за життям людей зверху. Не менш приємно було смачно перекусити за столиком, збудованим тут.

Нещодавно на горі Острий було збудовано оглядовий майданчик. Тепер вершина стала привабливою для туристів, та й для місцевих косівчан також. А не так давно мало хто знав про існування гори і ще менше людей там бували, не кажучи вже про туристів. Це все тому, що гора була вкрита лісом. Але сталася пожежа і все змінила, перетворивши непомітну гору у популярне місце відпочинку.

Насолодившись краєвидами, ми йшли вниз вже нормальною стежкою, ЩАСЛИВІ ТА ЗАДОВОЛЕНІ ))

ФОТОГРАФІЇ: ГОРА ОСТРИЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *